Hoe werkt het parkeren in een parkeergarage?

Een van de gemakken van Stadsparkeren is, dat u op basis van kentekenherkenning diverse parkeergarages en gesloten parkeerfaciliteiten in- en uit kunt rijden. Helaas kan uw kenteken niet altijd met 100% zekerheid worden herkend. Zo kan het voorkomen dat uw kentekenplaat vies is, er een deuk in de kentekenplaat zit of dat de kentekenplaat zich op een ongewone plaats bevindt. Gelukkig kunt u dan altijd nog met uw pas in- of uitrijden. Wanneer uw kenteken niet wordt herkend kunt u uw pas aanbieden bij de in- of uitgang bij de lezer met het eP logo. De slagboom wordt dan geopend en uw parkeeractie wordt gestart of gestopt. Zo kunt u in alle gevallen gebruik maken van het systeem.

 

Bij gesloten parkeerfaciliteiten zonder kentekenherkenning kan altijd de pas aangeboden worden bij de in- uitrijdterminal.

 

Let wel: alleen het kenteken zoals gekoppeld aan de pas kan gebruik maken van kentekenherkenning (met een eventueel 2e gekoppeld kenteken kan geen gebruik gemaakt worden van het parkeren middels kentekenherkenning).

 

Neem uw pas mee!

 

U kunt met uw pas de loopdeur openen na sluitingstijd van de garage om uw auto op te halen. Houd echter wel altijd rekening met de openingstijden van de garage, het kan namelijk zijn dat er niet 24 uur per dag uitgereden kan worden.

 

Let wel! Indien er 2 passen gekoppeld zijn aan 1 account kunt u alleen de toegangsdeur openen met de pas van de hoofdgebruiker.

 

Terug naar overzicht

 

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl