Media

Voordelig parkeren met Stadsparkeren in Zeist

Voordelig parkeren met Stadsparkeren in Zeist

Gaat u vaak een dagje shoppen in Zeist? Een hapje eten of gezellig naar het theater? Dan bent u vast vaak onnodig veel geld kwijt aan het parkeren van uw auto. Met de Zeisterpas van Stadsparkeren is dit niet meer nodig. Betaal voortaan alleen voor de tijd die u daadwerkelijk geparkeerd staat, zowel in een garage als op straat.

 

Win een avond uit bij Hotel Theater Figi Zeist ter waarde van €200,-!

 

Hotel Theater Figi Zeist biedt een breed scala aan culturele, culinaire, congres- en overnachtingsfaciliteiten. Hierdoor kunt u genieten van een complete avond uit. Met de bon kunt u, bijvoorbeeld voordat u naar een theatervoorstelling of bioscoop gaat, genieten van een heerlijk 2 of 3 gangen menu in het restaurant.

 

De enige vereiste is dat u in het bezit moet zijn (of aangemeld) voor de Zeisterpas. Stadsparkeren met de Zeisterpas houdt in dat u pas achteraf parkeergeld betaalt met uw pas of smartphone, op straat en in de parkeergarage in meer dan 160 gemeenten! Het grote voordeel is dat u nooit meer teveel betaalt, geen boete riskeert, en u effectief gebruik maakt van uw tijd. Wilt u meer weten over de werking en alle voordelen? Bekijk ze hier!

 

Winnen?

 

Wilt u ook kans maken op een van de 2 bonnen? Onder alle pashouders van de Zeisterpas worden 2 bonnen t.w.v. €200,- verloot voor een avond uit bij Figi. Niet alleen is het aanvragen van de pas gratis, er staat ook nog eens 10 euro parkeertegoed op! Via de volgende link kan er een pas aangevraagd worden. Vergeet hierbij niet aan te geven dat het de pas betreft voor Zeist. De winactie loopt t/m 9 april.

 

Aanmelden

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl