Media

Stadsparkeren in Roosendaal

Stadsparkeren in Roosendaal

27-08-2018

 

Lancering ROOS24


Dit is voor de shopper, voor de lekkerbek, voor de parkeerder, voor de genieter, voor de verleider, voor de klusser! ROOS24 is er voor iedereen die binding heeft met de Roosendaalse binnenstad.

 

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover, de lancering van ROOS24 op 1 september 2018. Een uniek spaarprogramma van en voor de Roosendalers. Daar zijn we trots op. De lancering is een feestelijk moment waarbij iedereen welkom is. Op het marktplein staat een grote blauwe doos die centraal staat bij de lancering. Vanaf 10.30 uur komen diverse Roosendalers aan het woord en word je verrast door een muzikaal optreden.

 

Na de lancering om 11.30 uur worden de eerste roospassen uitgereikt en kunnen de aanwezigen direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca.

 

dit is kansrijk Roosendaal


Met jouw Roospas maak je ook kans op mooie, waardevolle prijzen. Hoe dat zit? Zodra je jouw Roospas in een winkel scant, krijg je naast punten ook loten.

 

Uit de geactiveerde passen trekt ROOS24 maandelijks de winnaars.

 

dit is goedkoper parkeren


ROOS24 maakt parkeren in alle parkeergarages in de
binnenstad van Roosendaal goedkoper. Hoe? Door de punten die je spaart in te ruilen voor parkeerkorting. Voor elke 100 punten, krijg je € 1,- korting. Registreer je kenteken op ROOS24.nl/parkeerkorting. Geef eenmaal aan dat jij jouw spaarpunten wilt verrekenen met je parkeerkosten. De parkeerkorting zie je terug op je maandelijkse factuur. Zo simpel.

 

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl