Media

Meld je aan voor Stadsparkeren en ontvang een Tilburg Pas !

Meld je aan voor Stadsparkeren en ontvang een Tilburg Pas !

26-05-2014

Vanaf maart 2014 kunt u al in Tilburg op straat parkeren met Stadsparkeren middels, bel, sms of app parkeren.

 

Vanaf 11 april zijn ook 5 garages in Tilburg aangesloten bij Stadsparkeren. De parkeergarages Emmapassage, Koningsplein, Schouwburg, Stappegoor en Tivoli zijn ontsloten middels kentekenherkenning.

 

Als u parkeert middels kentekenherkenning wordt het kenteken automatisch gelezen bij het in- en uitrijden. Wordt het kenteken een keer niet gelezen (b.v. vies of beschadigd) dan kan de pas aangeboden worden bij de in- en/of uitrijdterminal. Zorg er dus voor dat u de pas bij u heeft.

 

Wilt u geen gebruik maken van het parkeren middels kentekenherkenning bij o.a. de aangesloten garages in Tilburg dan kunt u kentekenherkenning uitzetten. Kijk hier hoe kentekenherkenning uitgeschakeld kan worden.

 

Vanaf nu kunt u aanmelden voor Stadsparkeren Tilburg, na aanmelding ontvangt u binnen een paar dagen de Tilburg pas op uw huisadres.  Met deze pas kunt u gebruik maken van het garage parkeren oa in de garages in Tilburg maar ook in andere gemeenten, het maakt nl niet uit van welke gemeente u een pas heeft. Klik hier om een aanmelding te doen!

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl