Media

De Zeisterpas

De Zeisterpas

23-01-2017

Parkeer eenvoudig en voordeligLang in de rij staan voor de parkeerautomaat of je kenteken invoeren? Het is allemaal niet meer nodig. Ruim 500 mensen, die in Zeist wonen of er regelmatig komen, hebben het gemak van de parkeerpas al ontdekt. Het is heel simpel: met één beweging haal je de pas langs een lezer en ben je aangemeld. Wanneer je vertrekt haal je de pas opnieuw langs de paslezer en de parkeertijd wordt per minuut en achteraf in rekening gebracht.

 

Tegoed voor iedere 50-ste aanmelder
Als extra aanmoediging ontvangt iedere 50-ste aanmelding een krediet van 50 euro. Het krediet wordt automatisch bijgeschreven op je account.

 

"Gemak dient de mens"
Verantwoordelijk wethouder Roy Luca kan met trots zeggen dat fijn winkelen weer terug is in Zeist. "De gemeente heeft fors geïnvesteerd in de parkeerfaciliteiten. Bijna alles is mogelijk. Met de Zeisterpas kunnen mensen de parkeertijd achteraf betalen. Dat kan door de pas langs één van de  paslezers te halen, die bij iedere parkeerautomaat zijn te vinden. Ook kun je jouw eigen OV-kaart gebruiken en zijn er diverse apps in omloop om te parkeren in Zeist. Gemak dient de mens".

 

Kentekenherkenning
Op dit moment wordt er in de  gemeentelijke parkeergarages van Zeist hard gewerkt aan de invoering van kentekenherkenning. Voor gebruikers van deZeisterpas of een gekoppelde OV-kaart gaat de slagboom automatisch open. De opgestelde camera's herkennen het kenteken bij aankomst en de parkeeractie wordt automatisch gestart. Bij vertrek wordt de uitgaande beweging geregistreerd en opent de slagboom opnieuw. Ook hier geldt, dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor de betaalautomaat en dat je de rekening achteraf betaalt.

 

Parkeren bij 140 gemeenten
De parkeerpas kan naast Zeist ook in ongeveer 140 andere gemeenten worden gebruikt. Klik hier voor een overzicht. 

 

Aanmelden

Nog geen aanmelding gedaan? Meld je dan nu aan voor Zeisterpas (eenmalige aanmeldkosten inclusief pas € 1,00).

 

 

Bekijk hier het artikel in PDF 

 

 

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl