Media

Assenaren en bezoekers melden zich massaal voor parkeren met Asserpas

Assenaren en bezoekers melden zich massaal voor parkeren met Asserpas

22-07-2016

Assen - Bij de gemeente Assen zijn in een kleine maand tijd al meer dan 200 Asser Gastenpassen voor parkeren in het centrum aangevraagd. In totaal hebben zich 6000 Assenaren aangemeld om via de Asserpas te kunnen parkeren.

 

Dat meldt de gemeente Assen. Met de Asserpas, en nu ook de Asser Gastenpas, kunnen Assenaren en bezoekers voordelig en gemakkelijk parkeren in het centrum.

 

Simpel

Parkeren met de Asser(Gasten)Pas werkt heel simpel. U parkeert uw auto en checkt in met uw parkeerpas of mobiele telefoon (door te bellen, sms'en óf via de app op je smartphone). Na afloop checkt u op dezelfde manier weer uit. In de parkeergarages in Assen kunt u parkeren met kentekenherkenning of met uw pas.

 

Voordelen

Met de pas hebben bezoekers en inwoners parkeervoordelen in het centrum. Zo krijgt u 10% korting in de parkeergarages, betaalt u per minuut en via automatische incasso en hoeft u geen parkeerkaartje meer te kopen.

 

Meer informatie

Wilt u ook een Asser(Gasten)Pas of voordelig en makkelijk parkeren met uw AsserPas? U kunt zich hier aanmelden. De AsserGastenPas is dit jaar nog gratis aan te vragen!

 

 

Bron: Drenthe Journaal

 

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl