Media

4 Parkeergarages Zeist vanaf 20 september aangesloten

4 Parkeergarages Zeist vanaf 20 september aangesloten

18-09-2017

 

De parkeergarages 1e Hogeweg, Emmaplein, Gemeentehuis en Steynlaan zijn vanaf 20 september aangesloten bij Stadsparkeren.

De parkeergarages 1e Hogeweg, Emmaplein en Steynlaan zijn voorzien van kentekenherkenning. De slagboom gaat automatisch omhoog als u aan komt rijden omdat het kenteken herkend wordt. U kunt dan gewoon doorrijden. U hoeft dan ook geen kaartje te pakken bij het inrijden. Wordt het kenteken een keer niet gelezen (b.v. vies of beschadigd) dan kunt u uw pas aanbieden bij de in- en uitrijdterminal. Zorg er dus voor dat u de pas bij u heeft. Met de pas kunt u ook de toegangsdeuren openen.

 

In Parkeergarage Gemeentehuis kunt u parkeren met uw pas. U kunt de pas aanbieden bij de paslezer aan de inrijdterminal (de lezer is voorzien van een blauwe stikker met de tekst eP). U hoeft geen kaartje te pakken bij het inrijden. Zorg er dus voor dat u de pas bij u heeft. Met de pas kunt u ook de toegangsdeuren openen. Op korte termijn kunt u ook in deze garage parkeren met kentekenherkenning.

 

Kentekenherkenning uitschakelen? Klik hier.

Stadsparkeren

STADSPARKEREN

Industrieweg 19

5753 PB  Deurne

0900 - 12345 46 (gebruikelijke belkosten)
info@stadsparkeren.nl